LESPRAKTIJK

Met veel plezier geef ik sinds een aantal jaren ook muziekles. Je kunt bij mij terecht voor muziekles op een toetsinstrument (orgel, piano), maar ook als je aan de slag wilt met muziektheoretische zaken of muziekgeschiedenis, bijvoorbeeld ter voorbereiding op het conservatorium. Voor toetsinstrumenten kunnen we aan de slag met klassieke muziek, maar ook met lichte muziek.

Ik geef les aan heel verschillende mensen, jonger en ouder, muzikaal onderlegd en beginnende spelers. We zoeken naar een aanpak waardoor jij met plezier muziek maakt en je muzikaliteit ontwikkelt. Omdat ik op meerdere plaatsen werkzaam ben, kan er op diverse locaties les worden gegeven.

Sinds enige tijd geef ik ook harmonisatie- en improvisatieles, met name aan organisten. Wil je je kleurenpallet uitbreiden, beter leren harmoniseren of leren hoe je een voorspel bij een lied kunt bedenken? Ik help je hier graag bij!

Is je interesse gewekt om meer over muziekles te weten te komen? Neem dan vrijblijvend contact op! Er is altijd ruimte voor een gratis proefles.